Sök
logo-2013_AAA_sv
HemProdukterLösningarProcesserKundserviceNedladdningarFöretagetKontakt
Processer

Laserstrålen öppnar fantastiska möjligheter för materialbearbetning! Ljusstrålen är i sig ren energi i form av fotoner. Beroende på hur mycket energi strålen innehåller och hur liten yta energin fokuseras till, kan olika typer av materialbearbetning utföras.

Välj den processgrupp som är mest intressant från menyn ovan. Vi har i de olika avdelningarna samlat information om processen, samt hänvisningar till mer information om utrustning och tjänster från Permanova för vald process.

Processutgångspunkt

 

Vi på Permanova Lasersystem AB börjar alltid med att titta på vilken process som ska utföras, och hur, innan vi föreslår utrustning för våra kunder:

Vilken process, eller processvariant, ger bäst pris-prestanda för den aktuella produkten som ska tillverkas?

Vilken utrustning ger bästa totala investering sett till kvalitet, återbetalning av investering, och driftsäkerhet?

Permanova kan laserbearbetning. Vi har levererat till många olika typer av tillverkningsindustri – vi är väl medvetna om de krav som ställs på industriell produktionsutrustning. Vi kan laserkällorna på marknaden utan och innan. Vår laguppställning inkluderar laserapplikationsexperter, erfarna projektledare, optiska konstruktörer, mekaniska konstruktörer och el-konstruktörer såväl som mjukvaruutvecklare för robotprogram, PLC-program och PC styrningar.

Vi har erfarna serviceingenjörer som besöker våra kunder och deras produktionsmiljöer dagligen. Detta gör att vi ser hela bilden – vare sig vi levererar en komplett nyckelfärdig anläggning, eller verktyg och funktionspaket för vidare inbyggnad.

 Permanova Lasersystem AB, Krokslätts Fabriker 30, 431 37 Mölndal, Tel: 031 706 1980, Fax: 031 86 46 12, e-mail: info